Er du lei av å jobbe for andre og ønsker å starte din egen virksomhet? Eller ønsker du å overta en allerede etablert salong?

Vi søker deg som vil eie og drive din egen Bailine klinikk i et ledig distrikt, eller deg som ønsker å overta en allerede etablert klinikk.

Ønsker du å hjelpe klienter med hvordan de holder seg sunne og friske i kropp og sinn – uansett alder?

Da har du mulighet til å drive din egen Bailine klinikk med alternativ behandling inne kosthold, mental trening, fysisk aktivitet, lymfedrenasje, smertelindring og personlig utvikling.

Bailine har drevet virksomhet i Norge i 50 år, og metoden er under stadig utvikling. Utstyret i klinikkene består bl.a. av meget spesielle datastyrte elektroniske treningsapparater, kombinert med kostholdsveiledning og mentale motivasjonsteknikker. Metoden er så bra at Bailine på forhånd kan garantere resultatene på klientene.

Metoden er original og det finnes intet likt Bailine på markedet selv om flere gjennom årene har forsøkt å kopiere og etterligne metoden.

Bailine hjelper  etablerere til personlig og økonomisk utvikling ved å gjøre kvinner sunnere, slanker og mer selvsikre. I den siste tiden er også menn blitt klienter i Bailine klinikkene.

Bailine er en franchisevirksomhet som arbeider med vekt- og kroppsforming. På samme måte som en kan gå til en frisørsalong for å bli pen håret, kan man med vekt- og figurproblemer gå til en Bailine klinikk å få en penere, slankere og smertefri kropp.

Virksomheten kan drives i et lokale tilsvarende en frisørsalong med normalt 5 kabinetter og behandler 5 klienter av gangen. Normalt kan en Bailine klinikk behandle mellom 20 til 40 klienter pr. dag.

Det koster fra kr. 2o0.000 å starte en Bailine klinikk, avhengig av hvor stor klinikk du ønsker å åpne. Vi kan hjelpe til med finansieringen, men du må ha noe egenkapital.

Vi har av og til hele salonger for salg – da kan du overta en salong som er innredet og med kunder. Dersom du overtar en salong så kan du ofte jobbe sammen med den tidligere eieren en tid for å lære kundene å kjenne.

Spørsmålene til deg er:

Vil du …

  • Være selvstendig
  • Bestemme egen arbeidstid
  • Utvikle din egen forretning
  • Tilby det beste

Er du …

  • Interessert i å hjelpe andre med helse, kosthold og trening, smertelindring, lymfedrenasje og personlig utvikling
  • Frisk og interessert i å jobbe for egen og andres vinning
  • Omgitt av venner og familie som støtter deg
  • Positiv og lærevillig
  • Villig til å satse

Det å være en Bailine terapeut betyr at dine dager kan bli svært varierte. Du har klienter med smerter, andre med overvekt, noen trenger dietter og menyer og andre vil ha øvelser og trening.

Erfaring er ikke nødvendig da du vil få opplæring til å bli en bailine terapeut.

Kontakt oss via epost info@bailine.no eller telefon 922 50 487 / 979 56 353 og vi vil snakke sammen konfidensielt,

Om dette er noe for deg vet du ikke før vi har snakket sammen.

Du kan også delta på et Bailine etablerings kurs som gir deg en grundig informasjon om Bailine bakgrunn og undervisningskurser.