Plusseffekten

Er du veiet og funnet for lett?

Bailine er mer enn slanking

Alle er enige om at det er viktig å holde kroppen i form ved regelmessig trening og riktig kosthold. Men like viktig er det å ta vare på våre mentale sider. De fleste bruker bare en liten del av hjernens kapasitet.

Skap den fremtiden du ønsker med Bailine Plusseffekten.

Bailine gir deg hjelp til å få kontroll over livet her og nå og fremtiden. Målet er å gjøre deg i stand til å få akkurat det livet du har lyst på. Og vil du bli slankere, finner du din idealvekt med våre skreddersydde trenings- og kostholdsprogrammer. Men kurset kan også gi deg mye mer. Du kan få kunnskap om hvordan du øker effektiviteten din, får større selvtillit, forbedrer familielivet eller oppnår et hvilket som helst mål du har!

Plusseffekten i Bailine er at du kan lærer du å utnytte tenkeevnen og kreativiteten bedre. Det vil du kunne ha stor glede av både privat og i jobb.

Hvordan du utvikler din personlighet.

Et visst antall mennesker kan sammenlignes med like mange kuler i alle mulige størrelser og i alle regnbuens farger. Prøver vi å finne gjennomsnittsfargen av disse kulene blir resultatet en meningsløshet.

Vi kan få frem gjennomsnittsfargen ved å feste kulene til en sirkelformet dreieskive og la den snurre rundt med stor hastighet.

Det vi kan kalle gjennomsnittsfargen, blir skittengrått – skjønt det ikke finnes en eneste skittengrå kule i hele samlingen.

Mennesker er ikke mindre ulike enn disse kulene. Skulle vi prøve å finne frem til et gjennomsnittsmenneske ville vi fått et meningsløst resultat, fordi vi alle er ulike. Vi er hver for oss en ener.

Hvis du tenker på at verden er befolket av individer, hvert enkelt med sitt medfødte særpreg som påvirker hvert eneste øyeblikk av hennes eller hans tilværelse, får du et helt nytt syn på livet i alle dets avskygninger.

Er du interessert i å vite hvorfor mennesker reagerer som de gjør?

Hva er det som er vesentlig for de fleste? Hvilke ønsker er det folk flest har?

Under hvilke forhold blir de fleste lett motiverte? Hvordan har det seg at noen nesten alltid gjør lykkes i livet – mens andre ikke får det til? Hvor ofte har du ikke hørt – og selv sagt, «Hvorfor søren gjorde hun det der? Hun hadde jo ingen grunn til det?»

En psykolog kunne si at mennesker aldri handler uten et motiv eller en grunn. Psykologi handler nettopp om menneskers oppførsel – hva som stimulerer og motiverer deres atferd – og forbindelseslinjene mellom motiv og aktiv handling.

Vår oppførsel – hva vi gjør i øyeblikket – springer ut av det som motiverer oss. Det gjelder for et lite barn som skal ta de første skrittene, en trettenårs jente som oppfører seg som dame, et styre som fortviler over produksjonssvikt, eller en kunde som vakler mellom et ja eller nei til en selger.

Plusseffekten i Bailine får klienten til å utvikle alle farger i sitt personlighetsspekter. En lærer hvordan en blir en fargerik personlighet som hever seg over detaljene, men lik regnbuen, bevarer kontakt med jorden.