Bailine for menn

Smertedemping, vektreduksjon og muskeloppbygging med elektronisk muskeltrening

Kanskje et Bailine helsekurs for menn er løsning for deg?

Du lærer om et kosthold som vil hjelpe deg ned i vekt uten sultfølelse, og uten å nekte deg gleden av å spise godt.

Du vil nå lære at det er forskjell på mat. Stor forskjell.

Lær noe nytt om kroppen din

Mannens helsebok

Kroppen kan være din beste venn om den er frisk og du er fornøyd. På den annen side kan kroppen bli en pine om man ikke liker den eller den ikke fungerer. I vår tid har vi overskudd av mat og underskudd på fysisk aktivitet med det resultat at overvekt rammer stadig flere.

I løpet av de siste 50 årene er det blitt stadig flere som er overvektige. Dette har uheldige følger for helsetilstanden med økt forekomst av sukkersyke, høyt blodtrykk, hjerte-karsykdommer og kreft.

Målet med Mannens Helsebok er at alle som opplever misnøyen med sin egen kropp skal kunne komme ut av sitt strenge, utrivelige og fremmedgjørende fengsel.

Dette kan skje ved at man innstiller seg på realistiske mål for hvordan man skal se ut og hvilken kroppsvekt man skal ha. Dernest er det Bailines mål at menn skal lære noe nytt om mat og helse, kroppsvekt og regulering av matinntaket.

Når folk går på diett får de vite hva de ikke skal spise. Bailine ser det på motsatt måte, når man går på diett gjelder det å få vite hva man kan spise.

Tar du sjansen for å prøve Bailine?

Ring 815 21 777 for gratis første time og hør om Bailine klinikken kan hjelpe deg.

Gratis prøvetime?

Opplev hva du kan få hjelp med hos Bailine.