Bailine for menn

Smertedemping, vektreduksjon og muskeloppbygging med elektronisk muskeltrening

Kanskje et Bailine helsekurs for menn er løsning for deg?

Du lærer om et kosthold som vil hjelpe deg ned i vekt uten sultfølelse, og uten å nekte deg gleden av å spise godt.

Du vil nå lære at det er forskjell på mat. Stor forskjell.

Praktiske erfaringer

Blant dem som virkelig har klart å løse sitt store vektproblem er Anders. Da han bestemte seg for å gå ned i vekt veide han 165 kg. Helt fra 13 – 14 årsalderen hadde han hatt problemer med vekten og måtte ty til spesialsydde klær. Allerede som 15 åring veide han over 100 kg.

«Jeg ville til sjøs og aller helst i maskinen. Men så meldte vekten seg som et handikapp,» sier han. Han var rett og slett for stor til å krype ned i et maskinrom. Det ble i stedet kokkeskolen og tjeneste som kokk og stuert til sjøs. Kiloene bare ramlet innover ham.

«Jeg var for eksempel så svak for brune sauser,» forteller han. «Spiste dem nesten som suppe enkelte ganger. Selvfølgelig var jeg fortvilet over vekten min. Jeg ville ikke vise meg i shorts, selv i 40 varmegrader.» Han bestemte seg alvorlig for slanking. «Jeg hadde jo prøvd også tidligere å komme kiloene til livs. Men jeg sprakk alltid.»

Han fulgte Bailine helsekurs. Etter kort tid hadde han tatt av 10 kg. Etter et halvt år måtte han skifte over til sko 2 numre mindre. Underbuksene ble reduserte med 10 numre, skjortene med 18 numre. Vekten minket et halvt hundre kilo.

Han sier selv: «Når folk går på diett får de vite hva de IKKE skal spise. Jeg ser det på motsatt måte, når man går på diett gjelder det å få vite hva man kan spise.»

Tar du sjansen for å prøve Bailine?

Ring 815 21 777 for gratis første time og hør om Bailine klinikken kan hjelpe deg.

Gratis prøvetime?

Opplev hva du kan få hjelp med hos Bailine.