Bailine Karbotabell

Karbohydratinnhold i 100 g spiselig vare (NO114)

Fløte
Kremfløte, Seterrømme 35 % fett 3,2
Fløte, Rømme 20 % fett 4
Husholdningsfløte 14 % fett 4,3
Husholdningsfløte 10 % fett 4,5
Ost
Hvitost 0
Brie 0
Camembert 0
Chateau Bleu 0
Cheddar 0
Cottage cheese 3
Creme Chateau 0,8
Gamalost 0
Hvit Geitost, bandet F45 0
Hvit Geitost, blandet H30 0
Kvarg 3
Normanna 0
Norvegia F45 0
Norvegia H30 0
Norvegia K20 0
Norvegia MI 0 0
Norzola 0
Port Salut 0
Pultost 0
Ridderost 0
Saint Paulin 0
Smelteost 0
Fast (blokk) F45 0
Halvfast F60 0
Smørbar, eske/tube 0
Smørbar, mager, eske/tube 0
Smør 0,2
Egg 0
Hele egg 0,7
Hvite 0,8
Plomme 0,7
Fjærfe
And 0
Broiler 0
Broiler, grillet 0
Gås 0
Høne 0
Kalkun 0
Kylling 0
Kylling, grillet
Rype 0
Storfugl 0
Lam
Hele slakt 0
Bog 0
Kotelett 0
Løk 0
Bog 0
Sau 0
Hele slakt 0
Bog 0
Bryst med nakke 0
Kotelett 0
Side 0
Bog 0
Fenalår 0
Fårekjøtt, lettsaltet 0
Pinnekjøtt 0
Kalv
Gjøkalv, hele slakt 0
Mellomkalv
Hele slakt 0
Spedkalv, hele slakt 0
Kanin 0
Kvige, hele slakt 0
Okse, ku
Hele slakt 0
Bankekjøtt 0
Bibringe 0
Bog 0
Filetkam 0
Isbenstek 0
Kam 0
Storfekjøtt, salt 0
Bog 0
Svinekjøtt 0
Hele slakt
Buklist 0
Flatribbe, uten svor 0
Ribbe med kam 0
Sideflesk med ben 0
Svor 0
Bog 0
Koteletter, nakke 0
Skinke 0
Bacon 0
Sideflesk, lettsaltet 0
Trimmings 0
Kokeskinker m.v. 0
Bayonneskinke 0
Hamburgerrygg 0
Hamburgerrygg, kokt 0
Nøtteskinke 0
Skinke, kokt 0
Skinkerull 0
Spekeskinke med knoke 0
Westfalerskinke 0
Spekeskinke, synlig fett fjernet 0
Vilt
Elg 0
Hare 0
Hjort 0
Rein 0
Blod, innmat
Blod 0
Hjerte 0
Lever, kalv 0
Lever, lam 0
Lever, rein 0
Lever, storfe 0
Lever, svin 0
Nyre 0
Kjøttvarer, ferske, kjølte, frosne
Bolledeig 1,6
Karbonadedeig 0,3
Kjøttdeig 0,3
Medisterdeig 0,6
Farser, spedde tilsatt stivelse
Bollefarse 3,5
Kjøttfarse 3,5
Medisterfarse 3,5
Reinsdyrkaker 4
Pølser, unntatt påleggspølser
Påleggsvarer
Fleskepølse 0
Fårepølse 0
Kokt skinke 0
Leverpostei 3
Luxpølse 0
Morrpølse 0
Reinsdyrpølse 0
Rull, kalv 2
Rull, lam 0
Rull, okse 0
Salami 0
Salt bankekjøtt, kokt 0
Stabburpølse 2,4
Sylte 0
Tunge, kokt 0
Lungemos 2
Kjøtthermetikk
Corned beef 0
Hvalkaker 4
Karbonader 2
Kjøttboller 3
Kjøttpudding 4
Medisterkaker 3,5
Reinsdyrkaker 4
Fisk
Blåkveite i skiver 0
Blåkveite, røkt i skiver 0
Brisling 0
Brosme 0
Flyndre 0
Gjedde 0
Horngjel 0
Hvitting 0
Hyse 0
Hyse, røkt, filet med skinn 0
Klippfisk 0
Kveite 0
Laks med hode, usløyd 0
Laks, røkt 0
Lange 0
Lutefisk 0
Lyr 0
Makrell, mai juni 0
Makrell, juliseptember 0
Makrell røkt 0
Makrellstørje 0
Sei 0
Sik 0
Sild 0
Sild, krydder 3
Sild, røkt 0
Spekesild 0
Steinbit 0
Torsk, hel 0
Torsk, røkt filet med skinn 0
Torsk, saltet filet med skinn 0
Tørrfisk 0
Uer 0
Uer, saltet 0
Ørret 0
Åbor 0
Ål 0
Al, røkt 0
Fiskeinnmat
Lever, torsk 0
Rogn 1,5
Skalldyr
Blåskjell 3,3
Hummer 0
Krabbe 0
Kreps, sjøkreps 0
Reker 0
Fiskehermetikk
Kraft til fiskehermetikk 1
Ansjos 0
Blåskjell 1,5
Kippers 0
Krabbe, naturell 0
Krabbe, dressed 0
Lakseerstatning i olje 0
Lever, torsk 0
Makrellfilet i olje, avrent 0
Makrellfidet i tomat 3
Melke, sild 0
Melke, torsk 0
Reker 0
Rogn, sild 1,2
Rogn, torsk, naturell, avent 1,5
Rogn, presset 2,6
Rognleverpostei 3
Sardiner i olje, avrent 0
Sardiner i tomat 2
Tunfisk i kraft 0
Tunfisk i olje 0
Grønnsaker, friske, fryste, hermetiske
Agurk, slangeagurk 2,4
Asparges, frisk 4,3
Asparges, fryst 4,3
Asparges, hermetiske u/lake 2,6
Sukkererter, friske 5,3
Gresskar 1,6
Paprika, grønn 4,7
Paprika, rød 4,7
Reddik 3,6
Salat, bladsalat 2,8
Salat, issalat 1,6
Sopp, hermetisk 1,8
Spinat, frisk 3,1
Spinat, fryst 3,1
Spinat, hermetisk 3,2
Spisskål 3,4
Stangselleri 3,3
Tomat 3,7
Agurker, pickles 1,5
Frukt
Melon 0
Rabarbra 3,1
Oliven 1,2
Margarin, olje, smør m.v.
Kokosfett, matfett, smult 0
Margarin 0,3
Minarin 0
Smør 0,2
Olje 0
Tran 0
Majones, ekte 2
Lettmajones 50% fett 4,4
Remulade 3,5
Kraftsupper
Jevnede supper 4
Klare supper 2,5
Sjysaus 2,5
Brun saus, tillaget av blokk 0
Buljonggelé/aspic, tillaget 0,1
Buljongpulver 3
Leskedrikker, mineralvann mm.
Mineralvann med kunstig søtstoff 0,5
Mineralvann (farris, selters, soda) 0
Kaffe, tillaget 0,4
Te, tillaget 0